Stage – Zelfstandig werkend kok

Stage – Zelfstandig werkend kok

Van Caem Europe is een jonge en snel groeiende internationale handelsonderneming onder andere in FMCG en Sport producten. Vanuit ons kantoor in Leiden kopen en leveren wij wereldwijd producten aan een divers en groot aantal klanten. Onze organisatie telt momenteel meer dan 100 medewerkers, met 18 verschillende nationaliteiten.

De functie

Als zelfstandig werkend kok werk je samen met onze leermeester chef-kok Ronald in ons vernieuwde bedrijfsrestaurant, overdag van maandag tot en met vrijdag. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place en uitvoerende werkzaamheden tijdens de lunch en af en toe voor het diner.

Buiten ons standaard buffet om willen wij graag een dagelijks wisselend warm en koud gerecht geserveerd hebben met daarbij een internationaal karakter.

Jij laat onze medewerkers genieten van het samen eten en drinken met de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten. Als zelfstandig werkend kok zie je dan ook toe op de waarborging van de kwaliteit van de (verse en gezonde) producten. Verder ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken (zoals de bestellingen van de producten) en voortgang in de keuken.

Ook verwachten we dat je creatieve input levert voor de samenstelling en wijziging van menukaarten en methoden.

Je profiel

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (de Engelse taal is een pre).
  • Je bent op maandag(en) beschikbaar.
  • Je weet met jouw kennis goed in te spelen op de (voedsel)markt en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
  • Jij hebt een gastvrije houding, bent innovatief en hebt oog voor detail.
  • Jij bent woonachtig in (omgeving) Leiden.

Ons aanbod 

Een gevarieerde en uitdagende functie in een informele en no-nonsense werkomgeving, binnen een dynamische en internationale werkomgeving, waar ontwikkeling en succes centraal staan.

Verder krijg je veel vrijheid en kan je jouw creativiteit de vrije loop laten om verschillende gerechten te bedenken in samenwerking met Ronald. Daarnaast zal je in korte tijd veel gaan leren over (oa: HACCP, Arbo en Veiligheid en hoe het er aan toegaat in een open bedrijfsrestaurant).

Heb je interesse?

En komt jouw profiel overeen met wat wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar claire.lombard@caemeurope.com t.a.v. Claire Lombard

Recruitment agencies, don’t call us we call you!